Contracten

Contracten (maatwerk)

Krijg grip op legal met contracten die wél in normale mensentaal zijn geschreven

We schrijven contracten die jouw belangen beschermen én passen bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Zo loop je geen omzet meer mis door slechte contracten.

Garantie: altijd een vaste prijs, tenzij jij zelf om ons uurtarief vraagt.

We zijn transparant over onze prijzen en begrijpen dat je als ondernemer wilt weten waar je aan toe bent. Daarom hanteren we altijd vaste prijzen, tenzij jij zelf om ons uurtarief vraagt. Meer over onze tarieven, vind je op onze tarieven-pagina.

Moderne tone-of-voice, geen onnodig jargon.

Als je als modern bedrijf opeens met een contract komt aanzetten dat rechtstreeks uit 1800 lijkt af te stammen, is dat niet zo lekker voor je reputatie. Daarom schrijven we contracten in jouw tone-of-voice. Ook wel zo fijn als je zelf begrijpt wat er precies in staat, toch?

Geen omzet meer mislopen door slechte contracten.

Een slecht contract schrikt (potentiële) klanten af. Je komt niet alleen amateuristisch over als je met een knip-plak-document komt aanzetten, maar echt klantvriendelijk is het ook niet. Zou het niet fijn zijn als jouw contract de kans op een succesvolle samenwerking vergroot?

1

Met slechte contracten loop je omzet mis.

Als je als modern bedrijf met een contract komt aanzetten dat bomvol tegenstrijdigheden zit, onnodig jargon bevat en rechtstreeks uit 1800 lijkt af te stammen, loop je omzet mis. Het kan gelukkig ook anders. Zo maakten wij voor een marketingbedrijf een set algemene voorwaarden in de vorm van een stripverhaal. Guess what? Ze krijgen er nog steeds complimenten over en hebben nog nooit zoveel ondertekende offertes ontvangen. 

Schrijf je nu in voor onze legal mail & krijg een gratis disclaimer die wél past bij je hippe website.

Zo werkt het:

1. Bekijk onze tarieven en vraag direct een offerte aan

Bekijk eerst eens even welke losse documenten en / of pakketten voor jou interessant zijn en wat onze tarieven zijn. Je kan vervolgens direct een offerte aanvragen. Staat jouw contract er niet bij? No worries, stuur ons even een berichtje

2. Offerte + Start!

Denken we dat we je kunnen helpen? Dan sturen we je onze offerte op. Bij akkoord gaan we aan de slag.

3. Vragenlijst, online gesprek

Je krijgt van ons een uitgebreide online vragenlijst die je moet invullen. Aan de hand van jouw antwoorden, plannen we desgewenst een aanvullend gesprek in, voor vragen als: waar ben je bang voor, wat wil je, wat wil je niet, wat zijn jouw grenzen, wat vind je een fijne tone-of-voice? 

4. Je ontvangt de conceptversie

Wij gaan beginnen met schrijven. Als we tevreden zijn, krijg je van ons de conceptversie. Meestal is dit binnen 2/3 weken nadat we alle informatie van je binnen hebben.

5. We houden van je feedback

Feedback is voor ons belangrijk. Het contract is voor jouw bedrijf, dus het is key dat jij er blij mee bent en begrijpt wat er allemaal instaat. 

6. De definitieve versie

Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, leveren we de definitieve versie en is de opdracht afgerond. Maar wees gerust, we laten je niet in de steek! Door het afsluiten van een ‘stay-in-control-abonnement’ ben je altijd gedekt.

We laten je niet in de steek

Het recht verandert continu, dus eigenlijk zou je om de dag even moeten checken of je weer actie moet ondernemen. Een onmogelijke situatie natuurlijk. Daarom bieden wij aan onze klanten een stay-in-control-abonnement voor échte peace of mind en weerbaarheid. Zo ontvang je van ons een legal alert als je actie moet ondernemen, 30 minuten advies per maand en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over het stay-in-control abonnement. Let op: alleen voor klanten!

Tone-of-voice: wees eens eerlijk, wat leest lekkerder?

Before, standaard tekst:

Opdrachtnemer kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden indien de opdrachtnemer, naar termen van redelijkheid en billijkheid en in het maatschappelijk verkeer gangbare opvattingen, had behoren te begrijpen dat de aanbieding dan wel een onderdeel daarvan een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

After, onze tekst:

Staat er een duidelijke fout (‘een kennelijke vergissing of verschrijving’) in mijn aanbod? Dan ben ik niet aan deze fout gebonden. Wat dacht je van een ietwat gênante typo, waardoor jou website maar 3 euro zou kosten in plaats van 3.000? Ik hoef dan dus niet voor 3 euro jouw website te gaan bouwen. Wel zo eerlijk, toch?

Voor wie (niet)?

Wat onze klanten vinden?

De juridische partij van deze tijd! Het is heel duidelijk en fijn hoe Hester en Lucia te werk gaan. Ook de communicatie is goed. Ze hebben mijn algemene voorwaarden, privacy-en cookie verklaring en overeenkomsten zo geschreven dat het niet alleen duidelijk was voor mij maar ook voor mijn klanten. Zeker een aanrader!
Chichi Zhang
Spaans & Spaans heeft diverse juridische bestanden opgemaakt voor mijn bedrijf. Aan de hand van mijn verhaal en manier van werken, leveren ze professionele en op maat gemaakte bestanden aan. Geschreven op een manier wat bij mijn onderneming past. Ik ben erg tevreden en raad Spaans & Spaans dan ook zeker aan.
Poppin Design

Interesse?

Even kennismaken of direct een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk is het eerste contact altijd vrijblijvend. Je zit echt nergens aan vast, no worries.

1

Deze vragen stelden je mede-ondernemers

Simpel: het recht is misschien niet altijd rechtvaardig, maar je moet er wel iets mee als je schadeclaims en / of boetes wilt voorkomen. Bovendien zijn wij niet alleen juristen maar ook ondernemers die behoorlijk wat waardevolle kennis in huis hebben. We helpen je dan ook niet alleen met de ‘regeltjes’ maar ook met je bedrijfsstructuur e.d.

Contracten worden meestal binnen 3/4 weken opgeleverd. Heeft het spoed? Dan is er een toeslag van 30%.    

Onze prijzen zijn scherp en eerlijk. Tegenover jou & ons. We proberen altijd vaste prijzen te hanteren, tenzij jij zelf om een ‘uurtje of factuurtje’ vraagt. Meer over onze tarieven vind je hier. 

Ons advies is altijd rechttoe-rechtaan, in normaal Nederlands (of Engels), zonder onnodig jargon. Jij staat bij ons centraal.

Scroll naar top

Ik wil meer info over shuttle.

Yes, ik schrijf me graag in voor de masterclass!

Waar kunnen we bij helpen?