Over ons

Je vindt ons niet aan de zijlijn. Wij zijn de nieuwe generatie juristen.

We hebben onze eigen spelregels bepaald. Onnodige formaliteiten, wollig taalgebruik, uurtje factuurtje.. niks voor ons. Eigenlijk kunnen we sowieso ontzettend slecht tegen onnodige bullshit. 

We kunnen slecht tegen onnodige bullshit.

Sinds 2018 dagen we de juridische wereld uit met onze moderne contracten, vaste prijzen, rechttoe-rechtaan adviezen en onze befaamde "no bullshit-approach".

Wij zijn meesters in het recht (LLM) maar vooral ook ondernemers. Daarom begrijpen we dat je niet zo zit te wachten op een uitgebreide lezing over de wet. Want jij weet ook wel: legal matters maar business countsBovendien kennen we als geen ander de uitdagingen waar ambitieuze bedrijven voor staan (omdat we er zelf een zijn). We zijn dan ook geen starre moraalridders, maar pragmatische juristen met een ‘no bullshit-approach’. Zo schrijven we moderne contracten en geven we rechttoe-rechtaan advies. Kort gezegd, helpen we je bij het (terug-)pakken van de controle zodat je eindelijk kan stoppen met je bedrijf klein houden. Alles op basis van een vaste prijs, tenzij jij zelf om een ‘uurtje factuurtje’ vraagt.

Recht op naamsvermelding
Juridisch expert. ICT-recht, privacy, auteursrecht

We do care.

We zijn geen traditioneel juridisch kantoor. We maken ons dan ook niet zo druk over grijze pakken, juridisch jargon, op welke locatie onze juristen werken of “hoe het hoort”. Daardoor hebben we veel meer tijd over om ons met jou bezig te houden. Want jij bent waar het voor ons om draait. Onze focus ligt dan ook op onze relatie met onze cliënten. Zo zijn we pro-actief in het spotten van risico’s en kansen (aan de zijlijn staan is niks voor ons) en vertellen we je alles wat we weten in normaal Nederlands of Engels. En laten we eerlijk zijn: als je niets begrijpt van een contract of advies, heb je toch alsnog geen grip op je bedrijf?

Ons manifest

Structuur

Zonder structuur is er geen vrijheid en blijf je klein als ondernemer.

Flexibel

We zijn flexibel om mee te werken en passen ons aan waar nodig, zodat je echt iets aan ons hebt.

Ons manifest

Kwaliteit

We weten waar we het over hebben en hoe we je kunnen helpen.

Passie

Eigenlijk heel simpel: we houden van ons werk en dat merk je als klant.

No bullshit

We zijn geen moraalridders, maar pragmatische juristen. Want: legal matters, business counts.

Eerlijk

We vinden de waarheid belangrijk(er). We vertellen je wat we vinden, ook als dat pijn doet.

Scroll naar top

Waar kunnen we bij helpen?

Ik wil meer info over shuttle.

Yes, ik schrijf me graag in voor de masterclass!