Referenties

It was a great experience working with Spaans & Spaans. They embraced our start-up situation and provided us with a wealth of information and tailor-made, high-quality legal documents; adapted to our business. Both in Dutch and English. Whenever we had questions, Spaans & Spaans had the answers to help us. Thanks Lucia! Will keep you on speed-dial!
Ben Broens
Shape interactive
Vijf sterren en twee duimen omhoog: juridische dienstverlening die verloopt als een geoliede machine en juristen die communiceren in normale-mensentaal. En dat alles super vriendelijk en professioneel. Eindelijk algemene voorwaarden waarmee ik voor de dag kan komen.
Anna van den Berg
Anna van den Berg
Spaans & Spaans were really helpful. They had accurate, professional advice for me and were able to answer all my questions. I needed to create some contract templates and General Terms & Conditions. The who process was very easy and pain-free! I will certainly be retaining their services for all me legal requirements in the future. Thanks Hester!
Hannah Foreman-Wenneker
The Magnetwork
Spaans&Spaans heeft mij heel goed geholpen bij een auteursrecht probleem. Ze zijn open, eerlijk en je komt niet voor verrassingen te staan. Fijn om mee samen te werken, mocht ik in de toekomst weer met een juridisch probleem zitten dan kies ik zeker weer voor Spaans&Spaans.
Lynda Schutten
Puur Natuur
Spaans&Spaans staan altijd voor je klaar. De keren dat ik juridisch advies nodig had voor een mijn van mijn bedrijven hadden zij altijd direct een antwoord klaar. De documentatie die zijn aanleveren t.a.v. bijvoorbeeld algemene voorwaarden of contracten zien er altijd duidelijk en verzorgd uit. Op zo'n manier geschreven dat ik als niet jurist het ook direct snap! Hele vriendelijke en prettige manier van communiceren en werken. Ook heel gezellig om tegen te komen op een netwerkborrel!
Lilian Prins
NTWRKPLK
Ik heb een ontzettend interessant consult gehad met Spaans&Spaans! Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben en je écht verder proberen te helpen met je onderneming. Nogmaals dank!
Yasmin Laaguid
Yasmin Laaguid

Neem contact met ons op

Scroll naar boven

mr. Hester Spaans

Co-founder & General legal consultant

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans en werkt als General Legal Consultant. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong te mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze destijds het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. 

Inmiddels werkt ze al zo’n 5 jaar bij Spaans&Spaans en heeft ze honderden ondernemers mogen bijstaan met vraagstukken op het snijvlak van IT en recht.

Haar passie voor tech (en met name web3!) is van grote waarde bij het ‘vertalen’ van juridische regelgeving op het gebied van ICT/internet-en privacyrecht naar de dagelijkse technische realiteit. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van de Vereniging voor Auteursrecht. 

mr. Lucia Spaans

Co-founder & Privacy officer

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op top niveau.

Ze is enorm gemotiveerd en een perfectioniste (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, waar ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaans&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is.

Verder is ze een groot fan van koffie, reist ze graag en is ze actief als gitariste (ja, echt).