Blog

We publiceren met enige regelmaat blogs over juridische onderwerpen die ons bezighouden. We schrijven, zoals we werken: zonder jargon, in begrijpelijk Nederlands én altijd met een kritische noot , zodat niet alleen jij maar ook wij juridisch gezond blijven. 

Cryptocurrency-aanbieders opgelet: nieuwe wetgeving komt eraan

Geen regels voor cryptocurrencies? Cryptocurrencies – waarvan de Bitcoin nog steeds de bekendste is – zijn lange tijd niet aan enig toezicht onderhevig geweest in Nederland. Het Nederlandse wetboek bevatte weinig tot geen regels die de handel in deze virtuele munten beperkte. Zo wordt cryptocurrency niet als een wettig betaalmiddel

Meer lezen ?

Een bemiddelingsbureau starten

De termen zzp’er, freelance of “zelfstandige” zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zo werken ook in de ICT-branche veel software developers op projectbasis, en dus niet als vaste werknemer – in loondienst – bij één bedrijf. De magie van het internet heeft er uiteraard voor gezorgd dat

Meer lezen ?

Zoek je iets?

Nieuwsbrief ontvangen?

*Je kan je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief (die we max. 1 keer per maand versturen). Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om de nieuwsbrief aan je op te sturen. In onze privacyverklaring lees je hier meer over.

Volg je ons?

Even kennismaken.
Wil je een offerte aanvragen, een korte juridische vraag stellen, een samenwerking voorstellen of gewoon even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk is het eerste contact altijd vrijblijvend. Je zit echt nergens aan vast, no worries. Stuur een e-mail naar contact@spaans-spaans.com, bel ons op 020 261 9633 of neem direct contact op.
Scroll naar top