Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hi! Even kennismaken

Legal support nodig? Schroom niet om onderstaand contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of de telefoon op te pakken. Onze legal counsels zijn niet alleen vriendelijk en kwalitatief, maar ook helemaal van deze tijd. We begrijpen dat legal soms intimiderend kan zijn, daarom maken we het proces eenvoudig, toegankelijk en af en toe zelfs leuk 🙂 

Jouw bericht en gegevens

Onze gegevens:

Vestigingsadres/Postadres (bezoek enkel op afspraak):

Spaans&Spaans 
Vijzelstraat 68
1017 HL, Amsterdam

[email protected]
www.spaans-spaans.com 
T: +31 (0)20 – 261 9633
 

KVK 71533230
BTW NL858752530B01

Neem contact met ons op

Scroll naar boven

mr. Hester Spaans

Co-founder & General legal consultant

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans en werkt als General Legal Consultant. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong te mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze destijds het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. 

Inmiddels werkt ze al zo’n 5 jaar bij Spaans&Spaans en heeft ze honderden ondernemers mogen bijstaan met vraagstukken op het snijvlak van IT en recht.

Haar passie voor tech (en met name web3!) is van grote waarde bij het ‘vertalen’ van juridische regelgeving op het gebied van ICT/internet-en privacyrecht naar de dagelijkse technische realiteit. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van de Vereniging voor Auteursrecht. 

mr. Lucia Spaans

Co-founder & Privacy officer

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op top niveau.

Ze is enorm gemotiveerd en een perfectioniste (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, waar ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaans&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is.

Verder is ze een groot fan van koffie, reist ze graag en is ze actief als gitariste (ja, echt).