Legal mail + gratis disclaimer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & krijg een gratis disclaimer die wel past bij je moderne website.

Geen belangrijke nieuwe wetten missen.

Heb je ook vaak het gevoel dat je iets mist qua legal of eigenlijk nog iets zou moeten doen? Als je op onze mailingslijst staat, hoeft je nooit meer 'achterom te kijken', want wij zijn er om je te updaten. Zo heb je altijd echte peace of mind.

Afmelden kan altijd. Geen spam, beloofd.

Natuurlijk is het mogelijk om je af te melden. Dat zijn we ook verplicht, hé? Iets met regels omtrent mailmarketing enzo. Bovendien zouden we nooit mensen ongewenste mails willen versturen. Past niet bij wie we zijn en wat we doen.

Een gratis disclaimer in normale mensentaal.

Wanneer jij je inschrijft voor onze legal mail, ontvang je van ons een cadeautje: een gratis disclaimer. Het mooie? De disclaimer is in normale mensentaal geschreven, zodat die past bij je moderne website.

"Met een goede disclaimer waarschuw je, maar schrik je niet af."

Gratis disclaimer

We begrijpen wel waarom ondernemers niet zoveel met juristen hebben. De meeste juridische documenten zijn geschreven door juristen, voor juristen.

Als je als modern bedrijf met een juridisch document komt aanzetten dat bomvol tegenstrijdigheden zit, onnodig jargon bevat en rechtstreeks uit 1800 lijkt af te stammen, loop je omzet mis. Het kan gelukkig ook anders. Zo hebben we ook jouw disclaimer geschreven in een tone-of-voice die past bij een ambitieus, modern, bedrijf. Zo kan je een disclaimer op je website plaatsen zonder schaamrood op je kaken.

Page not found

Ik wil me inschrijven voor jullie nieuwsbrief

*Je kan je op elk moment afmelden voor onze legal mail (die we max. 1 keer per 2 weken versturen). Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om de mail aan je op te sturen. In onze  privacyverklaring  lees je hier meer over.
Jurist commerciële contracten
Scroll naar top

Waar kunnen we bij helpen?