Search
Close this search box.

Legal counsels voor innovatieve ondernemers

Wij helpen de bedrijven van morgen bij het oplossen van allerlei juridische vragen.

Juridisch advies voor startups en scale-ups

Onze moderne, vooruitstrevende benadering van juridische dienstverlening staat haaks op de stoffige, ouderwetse industrie van weleer. Bij Spaans&Spaans hebben we besloten om de stoffige pakken en het juridisch jargon in het verleden te laten. We bieden onze cliënten de juridische expertise van de hoogste kwaliteit en totale transparantie als het gaat om tarieven. Wij zijn er om de industrie te veranderen en samen met onze cliënten hun ambities te ondersteunen. Daarom kiezen sommige van de meest vooruitstrevende bedrijven van vandaag ons als hun toegewijde juridische partner. Juristen die veel verder kijken dan de conventies: dat is waar het ons om gaat.

Juridische dienstverlening: een nieuwe aanpak

Juristen hebben vaak een slechte reputatie, maar wij proberen dat te veranderen. Binnen ons bedrijf is het onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord en gesteund voelt, ongeacht de juridische kwestie. In plaats van te voldoen aan de minimale eisen voor goede juridische dienstverlening, streven we ernaar verder te gaan – met onze cliënten mee te lopen bij elke stap en hun het allerbeste te geven. Daarbij hebben we geleerd dat teamwork essentieel is. 

Als we de juiste mensen met elkaar in contact brengen – of dat nu juristen, cliënten of externe partners zijn – dan gebeurt er iets magisch. We hebben het keer op keer gezien: geweldige ideeën ontstaan uit briljante samenwerkingen die niet mogelijk waren geweest als niet alle spelers in de zaal aanwezig waren geweest. Ons doel is om het beste in iedereen naar boven te halen en ongelooflijke resultaten te bereiken voor alle betrokkenen. Daarom werken we samen met elkaar, onze cliënten en onze partners om iets bijzonders en krachtigs te creëren. 

Picture of mr. Hester Spaans

mr. Hester Spaans

Co-founder & General Legal Counsel

Neem contact met ons op

Scroll naar boven

mr. Hester Spaans

Co-founder & General legal consultant

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans en werkt als General Legal Consultant. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong te mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze destijds het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. 

Inmiddels werkt ze al zo’n 5 jaar bij Spaans&Spaans en heeft ze honderden ondernemers mogen bijstaan met vraagstukken op het snijvlak van IT en recht.

Haar passie voor tech (en met name web3!) is van grote waarde bij het ‘vertalen’ van juridische regelgeving op het gebied van ICT/internet-en privacyrecht naar de dagelijkse technische realiteit. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van de Vereniging voor Auteursrecht. 

mr. Lucia Spaans

Co-founder & Privacy officer

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op top niveau.

Ze is enorm gemotiveerd en een perfectioniste (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, waar ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaans&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is.

Verder is ze een groot fan van koffie, reist ze graag en is ze actief als gitariste (ja, echt).