Snelle interventies

Juridisch maatwerk

Juridisch maatwerk: je wilt er zeker van zijn dat het klopt

Voor als je nu dat contract of advies nodig hebt, maar wel wilt dat jouw juristen aandachtig naar je bedrijf kijken en maatwerk leveren.

Garantie: altijd een vaste prijs, tenzij jij zelf om ons uurtarief vraagt.

We zijn transparant over onze prijzen en begrijpen dat je als ondernemer wilt weten waar je aan toe bent. Daarom hanteren we altijd vaste prijzen, tenzij jij zelf om ons uurtarief vraagt. Meer over onze tarieven, vind je op onze tarieven-pagina.

We zijn ondernemers die net zoveel om business geven als om legal

Omdat we zelf ondernemers zijn, begrijpen we dat je geen behoefte hebt aan een principiële uitleg over het belang van de wet. We zijn geen moraalridders, maar pragmatische juristen. Want, legal matters, business counts.

Rechttoe-rechtaan advies, moderne contracten

We schrijven moderne juridische documenten die jouw belangen beschermen én passen bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Ons advies is altijd rechttoe-rechtaan, in normaal Nederlands (of Engels), zonder onnodig jargon. Het gaat immers om jou.

We hebben al honderden online ondernemers, tech-bedrijven & creatives mogen helpen.

Wij zijn de nieuwe generatie juristen voor moderne ondernemers. Geen onnodig jargon of onbegrijpelijke ‘dat hang ervan af’ adviezen. Onze meesters in het recht zijn slim, ambitieus en creatief. Wij verstaan de cultuur van jouw tech start-up, online onderneming of bedrijf in de creative scene. 

Wat onze klanten zeggen?

De juridische partij van deze tijd! Het is heel duidelijk en fijn hoe Hester en Lucia te werk gaan. Ook de communicatie is goed. Ze hebben mijn algemene voorwaarden, privacy-en cookie verklaring en overeenkomsten zo geschreven dat het niet alleen duidelijk was voor mij maar ook voor mijn klanten. Zeker een aanrader!
Chichi Zhang
It was a great experience working with Spaans & Spaans. They embraced our start-up situation and provided us with a wealth of information and tailor-made, high-quality legal documents; adapted to our business. Both in Dutch and English. Whenever we had questions, Spaans & Spaans had the answers to help us. Thanks Lucia! Will keep you on speed-dial!
Shape Interactive

We laten je niet in de steek

Het recht verandert continu, dus eigenlijk zou je om de dag even moeten checken of je weer actie moet ondernemen. Een onmogelijke situatie natuurlijk. Daarom bieden wij aan onze klanten een stay in control-abonnement voor échte peace of mind en weerbaarheid. Zo ontvang je van ons een legal alert als je actie moet ondernemen, 30 minuten advies per maand en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over het stay-in-control abonnement. Let op: alleen voor klanten!

We zijn ook gespot in..

LAWYRUP

CHANGE INC.

DUTCH CODING COMPANY

IMU

1

Deze vragen stelden je mede-ondernemers

Simpel: het recht is misschien niet altijd rechtvaardig, maar je moet er wel iets mee als je schadeclaims en / of boetes wilt voorkomen. Bovendien zijn wij niet alleen juristen maar ook ondernemers die behoorlijk wat waardevolle kennis in huis hebben. We helpen je dan ook niet alleen met de ‘regeltjes’ maar ook met je bedrijfsstructuur e.d.

Wil je direct advies? Boek dan een adviesgesprek (kan altijd binnen 5 dagen in de agenda worden geplaatst). Contracten worden meestal binnen 3/4 weken opgeleverd. Heeft het spoed? Dan is er een toeslag van 30%.    

Onze prijzen zijn scherp en eerlijk. Tegenover jou & ons. We proberen altijd vaste prijzen te hanteren, tenzij jij zelf om een ‘uurtje of factuurtje’ vraagt. Klik hier voor onze tarieven.

Ons advies is altijd rechttoe-rechtaan, in normaal Nederlands (of Engels), zonder onnodig jargon. Jij staat voor ons centraal.

Interesse?

Kijk eens naar de contracten die we schrijven en het advies dat we geven. Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen, door een mailtje te sturen (contact@spaans-spaans.com) of ons contactformulier in te vullen.

Scroll naar top

Ik wil meer info over shuttle.

Yes, ik schrijf me graag in voor de masterclass!

Waar kunnen we bij helpen?