Maatwerk

Maatwerk.

Spaans&Spaans is een modern en ambitieus Juridisch Kantoor. Onze (top-)juristen zijn vakkundig, creatief en een beetje eigenwijs. Met onze persoonlijke aanpak, kennis van techniek en verrassend pragmatische adviezen hebben we al veel (tech-)bedrijven, creatives en start-ups mogen bijstaan. Maatwerk betekent bij ons écht maatwerk. Als we besluiten te gaan samenwerken, nemen we je bedrijf grondig onder handen. Als het ergens namelijk niet goedzit, beïnvloedt dat de rest van jouw bedrijf. Pleisters plakken doen we dan ook niet niet.

Wij zijn goed in:

Auteursrecht ('copyright')

Is er inbreuk gemaakt op jouw auteursrecht? Of ben jij zelf de ‘boosdoener’? Wil je jouw auteursrecht beschermen? Ook online zijn er regels. Wij onderhandelen over auteursrechtinbreuken, beschermen, procederen en adviseren. ​

Privacyrecht (AVG, UAVG)

Weet je niet wat de privacywetgeving voor jouw bedrijf betekent? Wij kunnen jouw adviseren, bijstaan en alle documenten verzorgen. In 2021 schreven wij al meer dan 100 privacy- en cookieverklaringen.​ Door onze samenwerking met developers kunnen we net dat beetje extra geven.

ICT-recht / Internetrecht

EULA, SLA, SaaS, Agile? Bekende taal voor onze juristen. Een op de klippen gelopen IT-project? Wij nemen het uit handen. Door onze tech-kennis kunnen wij de juiste vragen stellen. Dat is wel zo prettig communiceren en voorkomt misverstanden.

We zijn juristen, maar bovenal ondernemers.

We schrijven zoals we werken: in normaal Nederlands en zonder onnodig juridisch jargon. 

Wij zijn de nieuwe generatie juristen.

We bieden onze juridische expertise zonder de gebruikelijke corporate stoffigheid.

We schrijven en adviseren in gewoon Nederlands (of Engels). Geen onnodig jargon, maar duidelijke en begrijpelijke taal waar jij als ondernemer iets mee kan.

Het helpt natuurlijk dat we ook zelf ondernemers zijn. We begrijpen dat je niet zit te wachten op een uitgebreide lezing van de wet, maar advies wilt waar je als ondernemer iets mee kan. 

We kennen niet alleen de wet, maar ook de struggles van het ondernemerschap. Daardoor kunnen we net even dat beetje extra geven. 

Volg je ons op social media?

Wil je het liever zelf doen?

Heb je geen budget voor maatwerk en / of wil je het liever zelf doen? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel. Hier vind je diverse juridische (standaard-) documenten, checklists, stappenplannen, handleidingen en cursussen.      

Waarom klanten voor ons kiezen

Pleisters plakken doen we niet.

Documenten die bij jouw bedrijf passen

De meeste contracten worden geschreven door juristen voor juristen. Wij doen het anders. Geen jargon maar frisse én scherpe documenten die passen bij jouw brand.

Advies waar je wel iets mee kan

Onze taak stopt niet bij het recht. We denken mee aan een oplossing die voor jouw bedrijf werkt, in jouw branche. We denken natuurlijk aan alle risico's, maar kijken vooral ook naar wat er wél kan.

Kwaliteit & menselijkheid

Bij ons staat kwaliteit voorop. We geloven daarbij niet zo in onnodige formaliteiten of corporate etiquettes. Vind je tutoyeren een vies woord en heb je liever dat jouw jurist 24 uur per dag in een grijs pak rondloopt? Dan ben je bij ons, helaas, niet aan het juiste adres.

Onze inspirerende klanten

Even kennismaken.

Wil je een offerte aanvragen, een korte juridische vraag stellen, een samenwerking voorstellen of gewoon even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk is het eerste contact altijd vrijblijvend. Je zit echt nergens aan vast, no worries. Stuur een e-mail naar contact@spaans-spaans.com, bel ons op 020 261 9633 of neem direct contact op.

Scroll naar top