Als ondernemer bekruipt je regelmatig het gevoel dat er iets mist of je eigenlijk nog iets zou moeten.

Rechtenklasje september: Influencermarketing, Datum live webinar: 1 september (12:00-13:00), Prijs € 25,- (exclusief BTW)

Deze editie krijg je een gratis template influencer overeenkomst!

1 uur lesstof van legal experts

87%

insiders tips & kennis

82%

stel je vragen (Q&A)

92%

Je weet hoe het zit en bent niet langer bang voor de kleine lettertjes.

In ons maandelijkse Rechtenklasje bespreken we de ins ‘n outs van juridische topics waar jij als ondernemer mee te maken krijgt (of zal krijgen). Ook is er ruimte voor een Q&A, zodat je die brandende vraag nou eindelijk eens kan stellen.

We bespreken de regels waar jij je aan moet houden, waar de addertjes onder het gras zitten, hoe het ‘wel kan’ en wat wij als juristen zouden doen in soortgelijke situaties. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens willen weten hoe een jurist een auteursrechtinbreuk aanpakt? Dan is dit je kans.

Omdat we zelf ondernemers zijn, begrijpen we precies waar je tegen aanloopt en dat je niet alleen wilt weten waar de risico’s zitten, maar vooral ook wat er wel mogelijk is. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zorgen we ervoor dat de juridische informatie behapbaar blijft en je het kan gaan toepassen.

*Aanvullende voorwaarden. De prijs voor dit rechtenklasje is nu nog extra voordelig en gaat de komende maanden omhoog. Schaf jij nu een ticket aan voor het rechtenklasje van deze maand? Dan blijft de prijs voor jou de rest van het jaar, voor elke andere editie waar je bij wilt zijn, hetzelfde.

influencer overeenkomst template

Wat krijg je precies?

Goed dat je het vraagt!

Rechtenklasje

Hester en Lucia Spaans (yes, vandaar de naam). 

Welke juristen geven het rechtenklasje?

Wist je dat we een tweeling zijn? Onze fundering is ijzersterk en dat zie je terug in de kwaliteit die we leveren. We hebben allebei meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. We mogen onszelf dan ook ‘Meesters in het Recht” noemen. Een leuke titel, maar we gebruiken ‘m eigenlijk maar zelden. We zijn namelijk niet zo van de titels, juridisch jargon, corporate stoffigheid en onnodige formaliteiten. En dat is precies de reden waarom we in 2018 onze eigen kantoor zijn begonnen.

Zo bieden we onze juridische expertise zonder de gebruikelijke corporate stoffigheid en schrijven we contracten in normaal Nederlands (of Engels) die passen bij een modern bedrijf.

Onze missie? Kwaliteit & Menselijkheid.

Meer weten over wie wij zijn en hoe we werken? Stuur ons gerust een berichtje of kijk eens hier.

Leer de regels van influencermarketing

Praktische tips

Ga aan de slag met jouw influencer overeenkomst

Wat vinden onze klanten?

- Word juridisch gezond met ons. -

Don't forget... aan influencermarketing zijn regels verbonden!

We vertellen je alles wat we weten in normaal Nederlands. Geen onnodig jargon. 

Wij zijn de nieuwe generatie juristen.

We bieden onze juridische expertise zonder de gebruikelijke corporate stoffigheid.

We schrijven en adviseren in gewoon Nederlands (of Engels). Geen onnodig jargon, maar duidelijke en begrijpelijke taal waar jij als ondernemer iets mee kan.

Het helpt natuurlijk dat we ook zelf ondernemers zijn. We begrijpen dat je niet zit te wachten op een uitgebreide lezing van de wet, maar advies wilt waar je als ondernemer iets mee kan. 

We kennen niet alleen de wet, maar ook de struggles van het ondernemerschap. Daardoor kunnen we in ‘t Rechtenklasje net even dat beetje extra geven. 

FAQ - Staat jouw vraag hierbij?

Dit rechtenklasje is bedoeld voor influencers, bedrijven die influencers (willen) inschakelen en marketingbureau’s die met influencers werken. 

Nee, het contract is niet voor jou op maat gemaakt. Je ontvangt van ons een template waarin je zelf nog enkele dingen zal moeten aanvullen. Heb je toch liever dat onze juristen alles uit handen nemen? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Nee, je zit nergens aan vast. We geven (bijna) elke maand een nieuw rechtenklasje, maar je kan zelf beslissen welke editie je bij wilt wonen. 

Tijdens het webinar kun je in de chat jouw vraag stellen. We doen onze best om alle vragen te beantwoorden (en meestal lukt dat ook gewoon!), maar het kan zo zijn dat het erg druk is en jouw vraag niet aan bod kan komen.

Datum live webinar: 1 september (12:00-13:00).

Meld je nu aan

Je bent toch niet “penny wise, pound foolish?” We zien nog steeds te veel ondernemers die heel wat euro’s hadden kunnen besparen als ze die paar euro voor ons Rechtenklasje hadden neergelegd. En dat vinden we zo ongelofelijk zonde. Ja, écht. Geen ‘bijbedoelingen’ (we verdienen toch echt veel meer aan het opruimen van juridische rommel dan aan het voorkomen ervan), maar bloedende juristenharten.

Scroll naar top