Eindelijk eens sparren met een jurist, die korte juridisiche vraag stellen of een extra paar ogen op de zaak?

Online koffie met een jurist

1 uur lang de tijd om jouw vragen te stellen aan een topjurist. Beeldbellen of telefonisch.

Stay in control

Voorkom dure fouten, spot op tijd de risico's en houd zeggenschap over je bedrijf.

Bespaar kosten

Door op tijd in te grijpen, risico's te spotten of een conflict te beperken, bespaar je kosten.

Je weet hoe het zit en kan vol zelfvertrouwen weer verder met dat waar je goed in bent.

Heb je een juridische vraag? Twijfel je of je een contract moet tekenen? Ben je in een conflict terecht gekomen en wil je graag weten hoe je ervoor staat? In een online persoonlijk gesprek met een van onze juristen kan je een uur lang al jouw vragen stellen en krijg je zicht op jouw situatie. Natuurlijk kunnen we niet met één online koffie al jouw problemen oplossen, maar we kunnen je hopelijk wel alvast in de juiste richting wijzen, op de ‘addertjes onder het gras’ wijzen en een aantal insider tips geven.

Het resultaat? Je weet waar je staat, wat je vervolgstappen zijn en ‘hoe het zit’. Niet langer meer dat vervelende stemmetje in je hoofd, maar een kalm en rustig gevoel. Je kan eindelijk met een hernieuwd zelfvertrouwen weer verder met dat waar je goed in bent. 

*Onze juristen zijn gespecialiseerd in het auteursrecht, privacyrecht & ICT-recht.

We zijn juristen, maar bovenal ondernemers. Wel zo makkelijk praten.​

Wij zijn de nieuwe generatie juristen.

We bieden onze juridische expertise zonder de gebruikelijke corporate stoffigheid.

We schrijven en adviseren in gewoon Nederlands (of Engels). Geen onnodig jargon, maar duidelijke en begrijpelijke taal waar jij als ondernemer iets mee kan.

Het helpt natuurlijk dat we ook zelf ondernemers zijn. We begrijpen dat je niet zit te wachten op een uitgebreide lezing van de wet, maar advies wilt waar je als ondernemer (nu) iets mee kan. 

We kennen niet alleen de wet, maar ook de struggles van het ondernemerschap. Daardoor kunnen we net even dat beetje extra geven. 

Hoe werkt een online koffie met een jurist precies?

Goed dat je het vraagt!

Word juridisch gezond met ons

De juridische partij van deze tijd! Het is heel duidelijk en fijn hoe Hester en Lucia te werk gaan. Ook de communicatie is goed. Ze hebben mijn algemene voorwaarden, privacy-en cookie verklaring en overeenkomsten zo geschreven dat het niet alleen duidelijk was voor mij maar ook voor mijn klanten. Zeker een aanrader!
Chichi Zhang
Chichi Zhang
It was a great experience working with Spaans & Spaans. They embraced our start-up situation and provided us with a wealth of information and tailor-made, high-quality legal documents; adapted to our business. Both in Dutch and English. Whenever we had questions, Spaans & Spaans had the answers to help us. Thanks Lucia! Will keep you on speed-dial!
Shape Interactive
Ben Broens
Ik heb een ontzettend interessant consult gehad met Spaans&Spaans! Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben en je écht verder proberen te helpen met je onderneming. Nogmaals dank!
Studio ISAY
Yasmin Laaguid
5/5

Wij zijn trots op onze 23 (and counting!) 5 sterren, Google Reviews.

Juristen in Amsterdam

Hester en Lucia Spaans (yes, vandaar de naam). 

Welke jurist(en) schuiven er aan bij jouw online koffie?

Wist je dat we een tweeling zijn? Onze fundering is ijzersterk en dat zie je terug in de kwaliteit die we leveren. We hebben allebei meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. We mogen onszelf dan ook Meesters in het Recht noemen. Een leuke titel, maar we gebruiken ‘m eigenlijk maar zelden. We zijn namelijk niet zo van de titels, juridisch jargon, corporate stoffigheid en onnodige formaliteiten. En dat is precies de reden waarom we in 2018 onze eigen kantoor zijn begonnen.

We vertellen je alles wat we weten in normaal Nederlands (of Engels).

We bieden onze juridische expertise zonder de gebruikelijke corporate stoffigheid.

Onze missie? Kwaliteit & Menselijkheid.

Meer weten over wie wij zijn en hoe we werken? Stuur ons gerust een berichtje of kijk eens hier.

Online koffie met een jurist die de cultuur van jouw tech start-up, online onderneming of bedrijf in de creative scene verstaat.

Wij begrijpen hoe jouw business in elkaar steekt.

Daarom weten we ook dat je van snelle oplossingen houdt zonder gewichtigdoenerij.

We denken mee aan een oplossing die ook (voor jouw branche) in de praktijk werkt. Onze taak stopt niet bij het ‘recht’ an sich.

Je wilt graag op korte termijn een jurist die met je meedenkt.

Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is de online koffie echt iets voor jou.

 

FAQ - Staat jouw vraag hierbij?

Een online koffie kost je maar EUR 97,- ex. 21% BTW. Daarvoor krijg je een uur lang onze aandacht. 

Je krijgt advies van onze top-juristen die een unieke blik hebben op jouw vraag, conflict, documenten, enzovoorts. Natuurlijk wijzen we je op hoe het ‘juridisch zit’, maar je ontvangt misschien ook wel een paar insider-tips van ons. Ofwel, je hoort van een jurist wat zij in jouw situatie zou doen. We kunnen in 1 uur natuurlijk niet een heel conflict oplossen, je rechtspositie beoordelen of een juridisch document grondig scannen. We kunnen je wél op weg helpen en alvast in de goede richting wijzen. 

Je mag zelf kiezen of je jouw online koffie via beeldbellen (video) wilt laten plaatsvinden of dat je het gesprek liever over de telefoon doet. 

Boek nu jouw online koffie

Je bent toch niet “penny wise, pound foolish?” We zien nog steeds te veel ondernemers die heel wat euro’s hadden kunnen besparen als ze die 97,- euro voor onze online koffie hadden neergelegd. En dat vinden we zo ongelofelijk zonde. Ja, écht. Geen ‘bijbedoelingen’ (we verdienen toch echt veel meer aan het opruimen van juridische rommel dan aan het voorkomen ervan), maar bloedende juristen-harten.

Scroll naar top