Online juridisch adviesgesprek

Hoe werkt het:

Heb je een juridische vraag? Twijfel je of je een contract moet tekenen? Ben je in een conflict terecht gekomen en wil je weten hoe je ervoor staat? In een online of telefonisch gesprek met een van onze legal professionals kun je een uur lang al jouw vragen stellen en krijg je zicht op jouw situatie. Natuurlijk kunnen we niet met één gesprek alle problemen oplossen, maar we kunnen je hopelijk wel alvast in de juiste richting wijzen, op de “addertjes onder het gras” attent maken en een aantal insider tips geven. 

Een 1-op-1 ask-a-lawyer gesprek werkt als volgt:

Kies je gewenste datum +  tijdstip en reken meteen af met iDEAL. Na betaling, is jouw plek gereserveerd.

Ontvang een bevestigingsmail. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van onze afspraak. 

Jij bepaalt waar we het over hebben. Wil je dat we je algemene voorwaarden bekijken? Misschien jouw rechtspositie bespreken of bekijken wat de beste strategie is? Dat kan!

Boek jouw gesprek:

Veilig betalen

Verbindingen zijn beveiligd met SSL/TLS.

Orderbevestiging + factuur

Nadat de betaling is ontvangen, ontvang je direct een e-mail met een bevestiging van onze afspraak + jouw factuur.

FAQ - Deze vragen stelden je mede-ondernemers

Een Ask a lawyer-gesprek kost je €200,- ex. 21% BTW. Daarvoor krijg je een uur lang onze onverdeelde aandacht. 

Je krijgt advies van onze juristen die een unieke blik hebben op jouw vraag, conflict, documenten, enzovoorts. Natuurlijk wijzen we je op hoe het ‘juridisch zit’, maar je ontvangt misschien ook wel een paar insider-tips van ons. Ofwel, je hoort van een jurist wat zij in jouw situatie zou doen. We kunnen in 1 uur natuurlijk niet een heel conflict oplossen, je rechtspositie beoordelen of een juridisch document grondig scannen. We kunnen je wél op weg helpen en alvast in de goede richting wijzen. 

Je kan bij ons terecht voor alles wat met commerciële contracten te maken heeft, het ICT-recht, Privacyrecht, Auteursrecht, Reclamerecht of het Start-up recht.  Twijfel je of we je kunnen helpen? Stuur ons dan eerst even een e-mail ([email protected]) of vul het contactformulier in op onze contactpagina. 

Je mag zelf kiezen of je jouw adviesgesprek via beeldbellen (video) wilt laten plaatsvinden of dat je het gesprek liever over de telefoon doet. 

Ja hoor, dat mag. Hoef je niet mee te schrijven en kun jij je volledige aandacht bij het gesprek houden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het gesprek openbaarmaakt zonder onze toestemming. 

Spaans&Spaans V.O.F.

We zijn gevestigd op de Vijzelstraat 391a (1016EJ) in het mooie Amsterdam en sinds 2018 ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer: 71533230.
Ons BTW-nummer: NL858752530B01. 

020 261 9633

Spaans&Spaans V.O.F.

Vijzelstraat 68
1017HL, Amsterdam
KvK: 71533230
BTW-nummer: NL858752530B01 

020 261 9633

Juridisch advies

Meer informatie

Overig

Scroll naar boven

mr. Hester Spaans

Co-founder & General legal consultant

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans en werkt als General Legal Consultant. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze destijds het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. 

Inmiddels werkt ze al zo’n 5 jaar bij Spaans&Spaans en heeft ze honderden ondernemers mogen bijstaan met vraagstukken op het snijvlak van IT en recht.

Haar passie voor tech (en met name web3!) is van grote waarde bij het ‘vertalen’ van juridische regelgeving op het gebied van ICT/internet-en privacyrecht naar de dagelijkse technische realiteit. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van de Vereniging voor Auteursrecht. 

mr. Lucia Spaans

Co-founder & Privacy officer

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op top niveau.

Ze is enorm gemotiveerd en een perfectioniste (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, waar ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaan&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is.

Verder is ze een groot fan van koffie, reist ze graag en is ze actief als gitariste (ja, echt).