Wie wij zijn.

Wist je dat we een tweeling zijn? Onze fundering is ijzersterk en dit zie je terug in ons werk als juristen, waarbij we samen vechten voor jouw belangen. Door onze samenwerking met developers, kunnen we voor die zaken die zich op het snijvlak van recht en techniek bevinden, net dat beetje extra geven. We beschermen je belangen én helpen je met groeien. 

Juridisch expert. ICT-recht, privacy, auteursrecht
Jurist, privacy expert, avg
Juridisch expert. ICT-recht, privacy, auteursrecht

Jurist - Hester

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong te mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. Klanten omschrijven haar als vakkundig, doortastend en pragmatisch.

Hester deelt haar juridische kennis via platformen als Change INC en IMU. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van diverse vakverenigingen zoals de Vereniging voor Auteursrecht.

In haar vrije tijd gaat ze graag de natuur in, schrijft ze soms een regeltje code en probeert ze met reizen haar wanderlust te stillen.

Jurist, privacy expert, avg

Jurist - Lucia

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op topniveau. Ze is enorm gemotiveerd en een perfectionist (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, toen ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaans&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is. Verder is ze een groot fan van dieren, reist ze graag en is ze actief als gitariste.

Lucia schrijft ook voor het platform Lawyrup (knowhow over vermogensrecht, civiel proces- en executierecht en insolventierecht). Daarnaast is ze lid van de Vereniging Privacy Recht.

Collabs, Developers

We houden van positieve samenwerkingen.

De afgelopen jaren hebben we de kracht van samenwerkingen ontdekt. Zo hebben we een goede relatie opgebouwd met een aantal top-developers. Voor die zaken die zich op het snijvlak van recht- en techniek bevinden, kunnen we dan net dat beetje extra doen.

Even kennismaken.

Wil je een offerte aanvragen, een korte juridische vraag stellen, een samenwerking voorstellen of gewoon even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk is het eerste contact altijd vrijblijvend. Je zit echt nergens aan vast, no worries. Stuur een e-mail naar contact@spaans-spaans.com, bel ons op 020 261 9633 of neem direct contact op.

Scroll naar top