Team

We begrijpen het belang van verbintenis. Ook op zakelijk vlak.

We zijn een familiebedrijf

Wist je dat we een tweeling zijn? Onze fundering is ijzersterk en dit zie je terug in ons werk, waarbij we samen vechten voor jouw belangen.

Wij zijn meesters in het recht (LLM) maar vooral ook ondernemers. Daarom begrijpen we dat je niet zo zit te wachten op een uitgebreide lezing over de wet. Want jij weet ook wel: legal matters maar business countsWe zijn dan ook geen starre moraalridders, maar pragmatische juristen met een ‘no bullshit-approach’. Zo schrijven we moderne contracten en geven we rechttoe-rechtaan advies. Kort gezegd, helpen we je bij het (terug-)pakken van de controle zodat je eindelijk kan stoppen met je bedrijf klein houden. Alles op basis van een vaste prijs, tenzij jij zelf om een ‘uurtje factuurtje’ vraagt.

Licentie versus overdracht auteursrecht

Mr. Lucia Spaans (LLM)

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van juridische diensten op topniveau. Ze is enorm gemotiveerd en een perfectionist (soms, oké, dikwijls, op het irritante af) die alles tot in de puntjes geregeld wil zien. Haar passie voor het recht kwam al naar voren tijdens haar studietijd in Amsterdam, toen ze ervoor koos om twee juridische masters te volgen. Het liefst controleert ze alle juridische stukken en correspondentie die dagelijks bij Spaans&Spaans de deur uitgaan meerdere malen, zodat de cliënt er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld is. Verder is ze een groot fan van dieren, reist ze graag en is ze actief als gitariste.

Lucia schrijft ook voor het platform Lawyrup (knowhow over vermogensrecht, civiel proces- en executierecht en insolventierecht). Daarnaast is ze lid van de Vereniging Privacy Recht.

Juridisch expert. ICT-recht, privacy, auteursrecht

Mr. Hester Spaans (LLM)

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong te mogen studeren. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze het heft in eigen hand te nemen en als ondernemer te starten. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch.

Hester deelt haar juridische kennis via platformen als Change INC en IMU. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van diverse vakverenigingen zoals de Vereniging voor Auteursrecht.

In haar vrije tijd gaat ze graag de natuur in, bouwt ze websites en probeert ze met reizen haar wanderlust te stillen. 

Scroll naar top

Ik wil meer info over shuttle.

Yes, ik schrijf me graag in voor de masterclass!

Waar kunnen we bij helpen?