We zijn menselijke juristen.​

Toegankelijk, eerlijk en open, zo beschrijven onze klanten ons. We begrijpen namelijk het belang van verbintenis. Ook op zakelijk vlak.

"Wist je dat we een tweeling zijn? Onze fundering is ijzersterk en dit zie je terug in ons werk, waarbij we samen vechten voor jouw belangen.​"

We zijn meesters in het recht (LLM) maar vooral ook ondernemers. Daarom begrijpen we dat je niet zo zit te wachten op een uitgebreide lezing over de wet. Want jij weet ook wel: legal matters, business counts. We zijn dan ook geen moraalridders, maar pragmatische juristen met een commerciële instelling. Zo schrijven we moderne contracten en geven we rechttoe-rechtaan advies. 

We zijn een familiebedrijf ​

Wij zijn meesters in het recht (LLM) maar vooral ook ondernemers. Daarom begrijpen we dat je niet zo zit te wachten op een uitgebreide lezing over de wet.

Want jij weet ook wel: legal matters maar business countsWe zijn dan ook geen starre moraalridders, maar pragmatische juristen met een ‘no bullshit-approach’. Zo schrijven we moderne contracten en geven we rechttoe-rechtaan advies. Kort gezegd, helpen we je bij het (terug-)pakken van de controle zodat je eindelijk kan stoppen met je bedrijf klein houden. Alles op basis van een vaste prijs, tenzij jij zelf om een ‘uurtje factuurtje’ vraagt.

Jurist Lucia Spaans

Mr. Lucia Spaans

JurIst (LLM) en founder

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van juridische diensten op topniveau. Lucia schrijft ook voor het platform Lawyrup (knowhow over vermogensrecht, civiel proces- en executierecht en insolventierecht). Daarnaast is ze lid van de Vereniging Privacy Recht.

Jurist Hester Spaans

Mr. Hester Spaans

JurIst (LLM) en founder

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans. Gefrustreerd over de stoffige juridische wereld, besloot ze het heft in eigen hand te nemen. Klanten omschrijven haar als doortastend, vakkundig en pragmatisch. Om haar kennis op peil te houden is ze o.a. lid van de Vereniging voor Auteursrecht.

Page not found

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar top

Waar kunnen we bij helpen?